Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن روحانی با بیان اینکه در کرونا همه کشور‌های دچار مشکل اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی شدند، گفت: ما می‌دانستیم که در برابر این کرونا کسی ما را یاری نخواهد کرد و اگر از کشوری ماسک و ونتیلاتور و تجهیزات پزشکی بخواهیم به ما نخواهند داد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه هیات دولت ضمن تبریک سالروز میلاد امام حسین (ع) اظهار داشت: ما در اسیتانه سال ۱۴۰۰ هستیم که خود ۱۴۰۰ هم سال آستانگی قرن پانزدهم است و امیدواریم ملت بزرگ ایران که در همه صحنه‌ها پیروزی‌های درخشانی به دست آورده در سال آینده شاهد پیروزی‌های برگتری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سالی که گذشت در مجموع سال سختی بود و همین آغاز از همه عزیزانی که برای مبارزه با کرونا جان عزیز خود را فدا کردند و از کادر درمان حدود ۲۷۷ نفر از عزیزان در این را جان سپردند و حدود ۶۱ هزار نفر در این سال بر اثر این ویروس جان خود را از دست دادند که به خانواده هایشان تسلیت می‌گوییم.

رئیس جمهور با بیان اینکه سال آینده آستانه قرن پانزدهم و آستانه مهار ویروس کرونا و آستانه پیروزی قاطع ملت ایران در برابر جنگ اقتصادی و آستانه یک حرکت خوب اقتصادی و رونق و جهش تولید خواهد بود، اظهار داشت: ملت ایران با فرهنگ بلندش در زمینه کار بزرگی انجام داد و علیرغم اینکه در تحریم و فشار بودیم سال را به خوبی گذراندیم، ولی اگر کشورمان را با کشور‌های دیگر در مبارزه با کرونا مقایسه کنیم شاید نمره قابل قبول و خوبی داشته باشیم.

روحانی با بیان اینکه در کرونا همه کشور‌های دچار مشکل اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی شدند و برای هرکدام از این‌ها برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام گرفت، گفت: ما می‌دانستیم که در برابر این کرونا کسی ما را یاری نخواهد کرد و اگر از کشوری ماسک و ونتیلاتور و تجهیزات پزشکی بخریم به ما نخواهند داد و حتی می‌دانستیم که در واکسن و نقل و انتقال پول مشکلات فراوانی خواهد بود، ولی همه این‌ها انجام گرفت.

ادامه دارد ...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور بیماری کرونا جلسه هیات دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۳۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • کل‌کل دیدنی نیما شعبان‌نژاد و نعیمه نظام‌دوست؛ بشین خانم محترم! (فیلم)
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند